GAZİANTEP / NURDAĞI - Nurdağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Tem

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü etkinliklerimizden kareler.

Şbt

Gaziantep Okuyor projesi kapsamında gönüllü öğretmenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinliklerden kareler.

Şbt

Siyer-i Nebi Yarışması ilçe 1. si ve 3. sü okulumuz öğrencilerinden Sena Nur Şen ve Hanife Ok olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak, Nurdağı Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açtığımız Geleneksel Okçuluk Kursu devam etmektedir. Halk Eğitim Merkezimize, öğreticimiz Ömer Keklikçi'ye ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

Seminer Programından Kareler

Ara

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuzda program hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

11 Kasım 2019 günü saat 11.11'de 81 ilimizde 2 bin 23 farklı lokasyonda aynı anda 3 saatlik bir zaman dilimi içerisinde ülke genelinde 11 milyon adet fidanı toprakla buluşturma projesi kapsamındaki etkinliğe okulumuz tarafından ilçemizde katılım gerçeleştirilmiştir.

Ara

10 Kasım 2019 Pazar Günü Saat 09.00´da Hükümet Konağı´ndaki Atatürk büstüne çelenkler konulmuştur.

Saat 09.05´te 2 dakikalık saygı duruşunun ardından milli marşımız okunmuştur.

Saat 09.45´te konferans salonunda okulumuz tarafından hazırlanan Atatürk'ü Anma Programı yapılmıştır.

Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzun ve Nurdağı İlçesindeki tüm okulların katılımıyla kutlandı...

May

Okulumuzda şiir dinletisi yapılmıştır. Başta okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Ali YILDIRIM ve Ahmet ÇEVİKBAŞ hocalarımız olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize bu güzel program için teşekkür ediyoruz.