Ara

Öğrencilerimizle Nurdağı Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap günlerine katıldık.

Ara

Nurdağı Kaymakamımız Sayın Sinan KORKMAZ ve Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa YILDIRIM, Okulumuz bünyesinde bulunan ve proje kapsamında altyapı inşaat ve donatımı tamamlanan 3 adet Bilişim atölyesi, 2 adet Güzellik Saç Bakımı Atölyesi, 2 adet Çocuk Gelişimi Atölyesi ile Z Kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdi. Okulumuza ve Öğrencilerinize hayırlı olsun.

Ara

Nurdağı Kaymakamımız Sayın Sinan KORKMAZ ve Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa YILDIRIM Okulumuz Uygulama Anasınıfını ziyaret ederek minik öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ara

#BenOkuyorumGaziantepOkuyor#projesi kapsamında Eğitimci Yazar Musa YILDIRIM Okulumuz öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa YILDIRIM Okulumuz öğrenci pansiyonunu ziyaret etti. Çalışmalarımızı ve pansiyonumuzu yerinde inceleyen sayın Müdürümüz öğrencilerle birlikte yemeğe katılarak öğrencilerimizle sohbet etti. Pansiyonumuzda temizlik, alınan pandemi önlemleri ve hijyen konusunda incelemelerde bulundu.

Ara

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Okulumuz 9. sınıf  öğrencilerine deprem hakkında eğitim verildi. Eğitimin ardından tüm 9. sınıf öğrencilerimize Deprem Acil Çantası dağıtıldı.

Ekm

Okulumuz ve anasınıfı öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıızı coşkuyla kutladı.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Öğretmenlerimize ve katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Nurdağı Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş KAVAK ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hanifi BAŞIBÜYÜK okulumuzu ziyaret etti.. Okulumuza ve Öğretmenlerimize Yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eyl

Nurdağı MTAL Anaokulu öğrencilerimiz kışlık turşu kurma faaliyeti gerçekleştirdi. Tüm öğrencilerimiz kendi turşularını kendileri kurarak hem eğlendiler hem de doğal yaşam becerilerini kazanma amacında olan bu etkinlikte kendi emekleriyle bir ürün ortaya koymanın mutluluğunu yaşadılar.

Eyl

Nurdağı Belediyesi tarafından Ana okulumuza ait çocuk parkımızın bakım onarım ve boya işleri tamamlandı.