May

Okulumuz edebiyat öğretmeni Ali YILDIRIM'ın hazırladığı, öğrenci ve öğretmenlerimizin katkı sağladığı şiir dinletisinden kareler...

May

Okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası başlamıştır.

May

Bir Damla Tasarruf e Twinning projesinin finalinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa YILDIRIM'a proje tanıtımı yapıldı. Müdürümüz bizleri ve projeyi desteklediğini belirtti.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası nedeniyle öğrencilerimize eğitim verildi.

Nis

Nurdağı Anadolu İmamhatip Lisesi ile Şehit Mustafa Altan Çok Programlı Anadou Lisesi ve okulumuzca ortak yürütülen Dijital Detoks e-Twinning projesinin Oyun Bağımlılığı Semineri 24 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Psikolog Sabahattin ZENGER tarafından öğretmen ve velilerimize  düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzdan iki öğretmenimizin Ortağı olduğu E-Twinning projemizde Yağını Dökme Geleceğini Kirletme etkinliği başladı. Atık yağları topluyoruz.

Nis

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında okul bahçesinde okuma etkinliği.

Nis

Pansiyon öğrencilerimiz hafta sonunu akıl zeka oyunlarıyla değerlendiriyor.

Nis

Okulumuzda başlattığımız " Öğretmenim bu ay ne okudu?" etkinliği ile öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin okuduğu ve önerdiği kitapları panoda takip edebileceklerdir. Bu sayede öğrencilerimizin öğretmenlerimizi örnek alarak kitap okuma alışkanlığı kazanması hedeflenmektedir.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası ve öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzun hazırladığı 12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü İlçe programı

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.