Nis

Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Derya BAKBAK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile eğitim değerlendirmesinde bulundu yapılacak projeler ile ilgili okul Müdürümüz Cuma YILDIZ dan bilgi aldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Kaymakamlık konferans salonunda okulumuz öğretmenler ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Toprağı vatan yapan Şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. Ay-Yıldıza sarılanlar bu vatan size minnettardır.18 Mart Çanakkale şehitlerini minnetle yad ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Gaziantep Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'nde kendilerine rehberlik eden öğretmenler ile bilgi dolu ve keyifli bir gün geçirdiler

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı II. Dönem öğretmenler kurul toplantısı yapıldı. Okul müdürümüz Cuma Yıldız öğretmenlerimize dönem içerisinde yapılacak etkinliklerden ve faaliyetlerden bahsetti. Güzel dileklerde bulunup başarılar diledi.

Avustralya büyükelçisi

Miles Armitage  Nurdaği ilce milli egitim sube müdürümüz Hasan Gülsoy ve beraberindeki heyet Nurdaği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek 6 Şubat depremlerinden sonra yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alarak öğrencilere başarılar diledi.

Ara

Nurdağı Belediye Başkanı Sayın Yakup BAHAR Öğretmenler arası Anı yarışmasında dereceye giren okul müdürümüz Sayın Cuma YILDIZ'a  ödülünü takdim etti

Ara

Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa Yıldırım okulumuzu ve öğrenci pansiyonumuzu ziyaret etti. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı  kapsamında, Okulumuzun yeni müdürü sayın Cuma Yıldız'ı Makamında ziyaret ederek güzel dileklerde bulunup görevinde başarılar diledi. Öğretmenlerimizle istişare ederek güzel temennilerde  bulundu.

Ekm

Öğrencilerimizle, Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen Nurdağı Bilim Şenliğindeyiz.

Eyl

Rehberlik ve psikolojik danışmanımız Elif Avan tarafından Tüm sınıf seviyesindeki öğrencilerimize bağımlılıkla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Eyl

Eğitim öğretime hazırız. 2022/2023 eğitim öğretim yılımız tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun

Haz

"Temel Eğitimde 10000 Okul" projesi kapsamında çevre Anaokulu öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Minikler Şenliği'nde konser, oyun, sergi,dans, resim, uçurtma uçurma, ebru boyama gibi etkinlikler yapıldı.

May

16-17 Mayıs 2022 Gençler Gaziantep İl Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Merve AKTAŞ Tekvando Bayanlar 63 kg da Gaziantep 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Gaziantep Ortadoğu Kitap Fuarına gidildi.